Wij geloven in transparantie en een persoonlijke benadering. Dat begint al bij de oorsprong van het vlees. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. De lijnen tussen de boerderij, de slachterij en onze Vleeschhouwerij zijn kort, zodat de dieren zo stressvrij mogelijk leven en de CO2-uitstoot beperkt blijft. We bezoeken de boerderijen regelmatig en kennen de boeren en hun werkwijze.

Vleeschhouwen is een vak. Wij verstaan het vak van rijping, uitbenen en vlees verwerken als geen ander. Daarbij is het oude ambacht onze basis. Tegelijkertijd leren we altijd bij. De manier waarop wij ons vlees verwerken is puur, zonder kunstmatige toevoegingen. Doordat alles wat we doen volledig zichtbaar is, blijft het proces transparant en puur.

Vleeschhouwen is een ambacht dat niet verloren mag gaan. Wij doen dit op traditionele wijze, met het oog op hedendaagse ontwikkelingen.
We houden ervan om onze klanten te verrassen met huisgemaakte producten en sprankelende smaakcombinaties. Met liefde en respect voor ons vlees, vanaf de boerderij tot op uw bord. Dat is genieten in de puurste vorm!